HP Elitebook Revolve 810 G3

MAK computers
79 % Pershtypje pozitive

30 900 LEK$990.00

Edhe 10 Cope

LAPTOP DHE TABLET njekohesisht

2018 HP EliteBook Revolve 810 G3 11.6" HD Touchscreen Laptop Computer, • • •

• Intel Core i5-5200U up to 2.70GHz,
• 8 Gb RAM,
• 256GB SSD,

USB 3.0,
WLAN 802.11ac,
Windows 10 Professional


Mënyrat e Blerjes

Zgjidhni mënyrën që do e bleni artikullin.

Duhet te shkoni ne adresen qe do ju jape shitesi qe te bleni artikullin.
Duke klikuar Kryej Blerjen ju prenotoni artikullin dhe viheni ne kontakt me shitesin.

Adresat Tuaja
Shto Adresë të Re
Pagesën do ta bëni tek pika postare kur te merrni artikullin.
Adresa Dergimit


Regjistrohu Tani

Nese keni nje llogari ne faqen tone IDENTIFIKOHU KETUNotice: Undefined variable: USER_FOTO in /home/ki288876/public_html/artikulli.php on line 595

Notice: Undefined variable: USER_FOTO in /home/ki288876/public_html/artikulli.php on line 605

Artikulli eshte i ri dhe i paketuar dhe ndodhet ne Shkoder.

Shitesi e shet artikullin vetem ne adresen e tij, dhe nuk pranon te jua dergoje me poste.
Duhet ta kryeni blerjen ne faqen tone qe te merrni te dhenat e adreses dhe kontaktet me shitesin.

Per te blere artikullin duhet te klikoni ne butonin Kryej Blerjen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • John

  27 DEC 2018, 8:0 PM

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

 • John

  27 DEC 2018, 8:0 PM

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

 • John

  27 DEC 2018, 8:0 PM

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Your Rating:

Sygjerime per ju

 Shkoder

Lenovo L440

20 500 LEK + 1 COIN

MAK computers
 Shkoder

LENOVO L440

20 500 LEK + 1 COIN

MAK computers